Draynor Village upgrade!

Draynor Village heeft vandaag op 25 mei een update gehad. Tijdens een update samen met de Duelling’s Cap en de Wildstalker Helmet en een paar andere upgrades. Ik was benieuwd hoe Draynor Village er tegenwoordig uit zou zien dus ik ging een kijkje nemen.

Fog

Het eerste wat opvalt als je in Draynor Village en omgeving aankomt is dat er een donkerblauwe “fog” hangt oftewel mist. Deze donkere mist geeft een meer griezelige sfeer aan Draynor Village, zoals JaGex het eigenlijk bedoelt heeft. Door die mist lijkt het ook alsof Draynor Village altijd in de nacht gehuld is, daarom zijn er ook veel lichtbronnen zoals fakkels en straatlantaarns aan Draynor Village toegevoegd, dat geeft juist weer een gezellig effect.

Bank
Ook de bank heeft een upgrade gehad. Een geheel nieuw gebouw, het ziet er heel anders uit dan de andere gebouwen en de bank heeft nu een veel chiquere sfeer. De bankers zijn in een nieuwe outfit gestoken en staan er “zakelijk” bij.

Diango

Naast de bankers is ook Diango, de man die je je verloren holiday items teruggeeft en leuke speeltjes en souvenirs verkoopt, op de markt van Draynor Village in een nieuw jasje gestoken, JaGex had Diango oorspronkelijk als een cowboy bedoelt, met zijn nieuwe outfit hebben ze dat recht gezet en lijk hij nog meer op een cowboy.

Sneller

Vroeger moest je altijd een kilometertje of twee omlopen om bij de plaatselijke heks te komen. Maar met de nieuwe update van Draynor Village zijn de hekken en versperringen tussen de huizen in het meer noordelijke deel van Draynor Village verdwenen. Nu kun je nóg sneller je verf bij Aggie halen!

JaGex heeft wel een kans laten liggen bij de upgrade van Draynor Village. Want de upgrade was een mooie kans om ook het gebied rond Draynor Village van de nieuwe bomen te voorzien die we rond Falador en andere delen van Gielinor ziet.

Plaats een reactie