De moderators

Mod Robin

Hi, ik ben Robin alias Robin D op RuneScape. Hieronder vind je wat informatie over mijn poppetje op RuneScape.

Skillcapes

  1. Fletching (mei 2010)
  2. Firemaking (juni 2010)
  3. Mining (30 mei 2011)

Doelen

Ik ben op het moment bezig om alle stats te halen voor de quest cape. Het is een doel waar ik nog waarschijnlijk nog lang bezig mee ben. Ook ben ook bezig met geld te verdienen voor een Bandos Chestplate.

Lievelings activiteiten op RS

Ik vind het erg leuk om te skillen of te wel non-combat skills te trainen. Ik wil graag al mijn stats boven de 60, 70, 80 ga maar door. Daarom wissel ik vaak van skill trainen. Ik ben niet echt een Mini Game liefhebber maar als ik moet kiezen vind ik Stealing Creation het leukst. Questen is voor mij ook een grote passie.

Mod Cap

Yo, ik ben Berend a.k.a. Cap Bbotje op Runescape. Ook ik heb hieronder wat informatie over mijn character.

Skillcapes

  1. Fishing (maart 2010)
  2. Firemaking (juni 2010, tegelijk met Robin)
  3. Magic (februari 2011)
  4. Construction (19 juni 2011)
  5. Attack (26 augustus 2011

Doelen

Op het moment wil ik 99 Construction gaan halen :D. Daarvoor ben ik geld aan het verdienen en Stealing Creation Points aan het halen, zo kan ik snel en zonder problemen 99 Construction gaan halen.

Lievelings activiteiten op RS

Ik vind het leuk om op RuneScape gewoon een beetje rond te hangen, maar met rondhangen bereik je niks dus ik vind skillen ook best leuk hoewel het minder is als je heel lang iets saais achter elkaar moet doen zonder dat je kan afk’en. Ook vind ik het leuk om Minigames/Activities te doen, mijn favorieten zijn: Castle Wars en Soul Wars.

2 Reacties to “De moderators”

Plaats een reactie